Весна – найкращий час, щоб почати ремонт квартири

Весна – час новизни. Природа прокидається після зими. Починається новий теплий сезон. З’являється сонячний настрій, творче натхнення. Чудовий момент, щоб оновити житло, зробити квартиру яскравіше, світліше, затишніше.

Є три вагомих причини почати ремонт саме зараз.

Ремонт квартири

Перша причина – низька ціна на будівельні матеріали та послуги майстра 

Літо й осінь є «гарячим сезоном» для будівельників і майстрів. Тоді кількість охочих зробити ремонт або підготувати квартиру до опалювального сезону різко зростає, отже, вартість будматеріалів не буде падати, а знайти хороших майстрів буде проблематично через їх надмірну зайнятість.

Саме ранньою весною, коли сезон ледь почався, на ринку багато незайнятих бригад якісних виконавців, а у багатьох виробників будівельних матеріалів ще діють великі «зимові» знижки на свою продукцію.

Ремонт кімнати

Наприклад, легко знайти акції на вікна, двері, сантехніку, плитку, шпалери та інші матеріали, які знадобляться для ремонту квартири. Виробники також надають знижки на такі продукти, як:

Друга причина – сприятливі погодні умови 

Ремонтні роботи, які неможливо було проводити взимку, у весняний період вже доступні. При плюсовій температурі можна без проблем проводити як внутрішні, так і фасадні роботи.

Наприклад, можна пофарбувати стіни й стелю на кухні або спальні, після чого спокійно провітрити приміщення, чого не можна було зробити взимку. Також поміняти вікна, не боячись морозів або поклеїти шпалери.

Весна – ідеальний час для заміни сантехніки. Під час зимових холодів ніхто не дасть відключити стояк з водою, щоб замінити водопровід, тому ремонт ванної кімнати або кухні доводилося відкладати. А з заміною труб можна замінити ванну, унітаз, раковину або встановити нову душову кабіну. Є додаткова вигода – навесні продавці сантехніки влаштовують розпродажі старих колекцій, тому придбати якісну сантехніку недорого простіше, ніж взимку або восени.

Ремонт ванної

Третя причина – позитивні емоції 

Зміни безумовно вплинуть на ваш настрій на весь рік. Саме навесні багато людей щось змінюють у житті, наприклад, починають ходити в спортзал, щоб «схуднути до літа», відправляються в подорожі або влаштовують ремонт. Адже так хочеться, коли настане літо, не відриватися на екстрений пошук бригади майстрів, а спокійно відправитися на море, знаючи, що в будинку сантехніка справна, вікна замінені, а стіни утеплені.

Ремонт кухні

Тому, ремонтуйте зараз! Не чекайте спекотних літніх днів, а тим більше осені, коли ціни на ремонт досягнуть свого піку. Весна – прекрасна пора для творчості та змін на краще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *